Contactdag 2014/Pensioen update.

Vrijdag 28 november was de tweede door VGSabic IP georganiseerde en door Sabic gesponsorde contactdag in Zalencentrum De Raayberg.

(foto’s kunnen worden vergroot door er op te klikken)

Na de opening en het voorlezen van de afgelopen jaar overleden mede gepensioneerden door Olaf Tant, gaf Jeroen Castelijn een helder en interessante update over het reilen en zeilen van Sabic.

IMG_4128IMG_4124

In de koffiepauze is de gebruikelijke groepsfoto gemaakt.

Contactdag 2014 Sabic

Na de koffie was er de update van het Pensioenfonds Sabic Innovative Plastics en Vereniging Gepensioneerden. Ingeleid door Jeroen Castelijn gaf Frank Mortier een helder en duidelijke presentatie over de procedure en keuzemogelijkheden.
Hierin kwam uitvoerig en duidelijk de collectieve waardeoverdracht aanbod, met ruim tijd om alle vragen te beantwoorden. Olaf Tant sloot dit stuk af met een uitleg over hoe de vereniging de afgelopen tijd een en ander heeft aangepakt.
IMG_4127
De presentaties zijn aan deze pagina toegevoegd evenals de flyers van ons pensioenfonds over de informatiebijeenkomsten en spreekuren en een welkom flyer van het Limburgse Sabic Pensioenfonds. en de vraag en antwoord sessie bij Sabic.(kopie van de site PFS-IP)

Hierna was het tijd voor de lunch.

IMG_4133

Na de lunch werden we door Robert van de Grampel bijgepraat over
“Sabic’s 2025 vision in Materials Science”.

Daarna stonden de bussen klaar voor een planttour en konden we bij terugkeer onze nog werkende collega’s ontmoeten en uitgebreid met elkaar bijpraten onder het genot van een hapje en een drankje.

Graag ontvangen we suggesties voor verbetering van deze dag en of presentatie ideeën, zodat we die volgend jaar kunnen inpassen.

Presentatie Pensioenfonds

Presentatie VGsabic-lP

Flyer info PF Sabic-IP

Flyer welkom bij SPF

Bulletin 20141126 QA_CWO_NL_v9