Contactdag 2018

Ieder jaar weer bekruipt je het warme gevoel van herkenning als je naar de jaarlijkse Contactendag gaat. Veel oud-collega’s van-het-eerste-uur zien elkaar weer terug.
Je ontkomt er niet aan, maar soms moet je goed kijken om te zien wie wie is, maar meestal weet je het meteen!
Zo ook op vrijdag 30 november j.l. In de Natuurlijke Kloof!
Er werd een aangenaam programma gepresenteerd, dat o.m. bestond uit een business update door Dieter Hollmann (Site Director (GM) BoZ).  Zoals vorig jaar al gezegd: een uiterst gezellige spreker, die op ongedwongen wijze aangeeft hoe het bedrijf er voor staat en wat we de komende jaren kunnen verwachten.
Een tweede, voor de meesten “onbekende spreker” was Alain Vaneerdewegh (Global Asset Strategy Leader, Specialties Noryl (TM). Hij legde uit waarom het bedrijf had gekozen om de PPO-fabriek (tegenwoordig PPE) opnieuw op te starten.
In de middaguren was Willem Grin (SPF) present en het kon niet anders dan dat hij inging op de recente pensioenontwikkelingen: het stuklopen van de pensioenonderhandelingen.
En Jan Hellings, de nieuwe voorzitter van de Vereniging voor Gepensioneerden, riep op tot het aanmelden van nieuwe bestuursleden voor de vereniging.
Bijzonder interessant en leerzaam waren de presentaties van de twee gastsprekers in de namiddag: Jac Raaijmakers en Donald Beck.
Jac nam ons mee in de geschiedenis van een belangrijke telg uit het geslacht Musters (van zijn moeders kant), die veel heeft betekend tijdens en na de oorlogsjaren en Donald liet een uitvoerige presentatie zien over de geschiedenis van De Batavia.
Al met al weer een interessant en aangenaam dagje, dat traditioneel werd afgesloten met een borrel en een hapje.
Groepsfoto                            contactdag 2018 groepsfoto
Foto-impressie                        Contactdag 2018
Presentatie Jan Hellings          Presentatie_JanHellings
Presentatie Willem Grin           Pensioen update W. Grin
Zoektocht Jac Raaijmakers    Zoektocht familie geschiedenis Jac
Batavia Donald Beck              BATAVIA D. Beck
Agenda                                   Agenda Contactdag 2018